+40 745 212 771 | info@tusnadcamping.ro

Blog

Gyakran Ismételt Kérdések

Kell-e hozni ágyneműt? 

Ha nagyon-nagyon fázós, még akkor sem kell hozni ágyneműt, hiszen minden szobában, minden ágyon pihe-puha paplanok vannak frissen mosott és vasalt ágyneművel.  

A pótágyak esetében is. 

 

Van-e fűtés? 

Mindenik házban külön gázkazán van, így házanként lehet bekapcsolni a fűtést, sőt szobánként is lehet szabályozni a hőmérsékletet. 

Téli időszakban mindig előmelegített házzal várjuk.

Kell-e hozni törölközőt? 

Minden ágyra mi előkészítünk egy darab fehér pamut törölközőt, és ezenkívül a fürdőszobákba előkészítünk kéztörlő törölközőket. 

Pontosan mit jelent a teljesen felszerelt konyha? 

Hűtőszekrény, főzőlap, mikró, kávégép, edények, serpenyő, 10 fő részére tányérok, poharak, csészék, eszájgok.

Szóval kényelmesen meg lehet főzni az egyszerűbb ételeket.

Kávéfőző van? 

Igen, van kávéfőző 🙂 Őrölt kávét hozzatok, az jár bele 🙂

…és wifi……és Tv…? 

Igen, van mind kettő 🙂 

Ingyenes wireless van a házakban és az udvaron is, illetve okos Tv mindegyik ház nappalijában, így akár youtube-ról is hallgathatod a kedvenc zenéidet. 

Van lehetőség grillezni? Bográcsozni? 

Van lehetőség mindekkettőre és  mi biztosítjuk ehhez a szükséges alapfelszerelést: grill, bogrács. A grillhez adunk fát, és a bográcshoz fakanalat 🙂 Ha szénen szeretnél sütni, akkor kérlek hozz magaddal.

 

Milyen messze van a legközelebbi élelmiszer üzlet? 

Egy kilométeres körzetben több üzlet is található.

Milyen messze van a legközelebbi étterem, kávézó? 

A legközelebbi étterem, kávézó 400 méterre található, viszont Tusnádfürdőn több olyan étterem is van, amit mindenképp érdemes kipróbálni.

A város központjához viszonyítva hol helyezkedik el a Tusnad Camping? 

A Tusnad Camping a város egy csendesebb részében az Olt partján, az erdő “alatt” helyezkedik el. Autóval a  központtól 1500 méterre van, gyalogosan a kis sétányok segítségével ennél rövidebb távon is megközelíthető.

Gyerekkel utazok, mit találok ott? 

Etetőszéket, gyerek tányér, gyerek evőeszközt tudunk biztosítani, hogy ha előre jelzik az igényt. Nagyobb gyerekek, és gyermeklelkű felnőttek díjmentesen igényelhetnek különböző játékokat: kártya, römi, sakk, malom, labda. 

 

Lehet-e hozni kutyát? 

Igen, lehet hozni, azokat a kedvenceket, akik szobatiszták, és a saját játékaikat szeretik rágni 🙂  Aki nem akar a kedvencével utazni, annak is van jó hírünk: van egy kempingi kutyánk, aki nagyon barátságos, és vendégszerető 🙂

Van udvara a házaknak? 

2,5 hektár a Tusnad Camping összterülete, ami körülbelül 4 focipályányi terület jelent. Van hely parkolni, a gyerekeknek biciklizni, tollasozni, futkározni, játszani, sétálni 🙂 

 

Hol lehet dohányozni? 

A teraszon, kertben, Olt partján, a fenyőfa árnyékában, szóval szinte bárhol a szabadban, csak a házakban semmi estre sem!

Hogyan fizethetek? 

Készpénzben, bankkártyával, átutalással, és a Romániában érvényes 3 vakációs jegy/kártya bármelyikével. Ennek a pontos módját foglaláskor egyeztetjük.

 

Mi a helyzet a medvével? 

A medve nem játék!  Tusnádfürdő erdőiben sok medve van, akik rendszeresen bejárnak a lakott területekre is.  A város önkormányzata és a helyi vállalkozók is igyekeznek több féle módszerrel biztonságosabbá tenni a városlakók életét, illetve a kirándulók Tusnádfürdőn való tartózkodásukat. 

A Tusnad Camping területén medvebiztos kukák találhatók, illetve a terület villanypásztorral van körbehúzva, aminek köszönhetően a medve nem tud bejönni. 

Mit kell tudni a villanypásztorról? 

A Tusnad Camping területén villanypásztorral van körbehúzva, ami napközben ki van kapcsolva. A munkatársaink minden szürkület környékén zárják be, és reggel nyitják. 

Ha ez idő alatt szeretnénk a kapun ki, illetve be járni, akkor teljesen biztonságosan meglehet fogni, kinyítni, és utána bezárni.

Mi történik, ha hozzáérek a villanypásztorhoz? 

Mivel a villanypásztor a legtöbb helyen a kerítésre van felszerelve, feltűnő helyen, ezért egyetlen hely ahol hozzá lehet érni, az a kapu környéke, ahol csak este van bekapcsolva. 

Ezért kérjük, hogy ott fokozottan figyeljenek, és az arra kijelölt helyen fogják meg a kaput. 

Ha hozzáérünk a villanypásztorhoz, akkor egy erősebb csípést, vagy furcsa rázást érezhetünk, ami azonnal elmúlik, amint megszakad az érintkezés a dróttal. 

Ilyen esetben sokkal nagyobb a félelem, ijedtség mint a valós érzés.

Várunk szeretettel! 🙂 

 

Ha maradt még kérdés, vagy foglalni szeretne, akkor az alábbi e-mail címen: info@tusnadcamping.ro, vagy telefonszámon: +40 745 212 771 érdeklődhet.

Tusnad Camping – Nature, Silence, Comfort

 

 

Vissza