+40 745 212 771 | info@tusnadcamping.ro

Blog

10 ok, hogy miért érdemes a Tusnad Campingben töltened pár napot!

1. Természet

 A Tusnad Camping Tusnádfürdő legcsendesebb zsákutcájában, hatalmas fenyőfák között helyezkedik el.  A kemping  2,5 hektáros területen fekszik, amit egyik oldalt erdő határolja, másikon az Olt folyó. Gyönyörű környezet. Gyere és nézd meg! 

2. Csend

Ha a város nyűzsgéséből szeretnél egy kicsit kiszabadulni, akkor tökéletes választás a Tusnad Camping. A város zaja helyett, itt a természet hangját találod: madárcsirgés, források csobogása, Olt folyó zubogása. Gyere és hallgasd meg!

3. Kényelem

A bungaló típusú házainkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a pár napos kirándulásod alatt: kényelmes szobák, tágas nappali, emeletenként fürdőszoba, felszerelt konyha: kávégép, sütőlap, hűtőszekrény, kinti grillezéshez, bográcsozáshoz szükséges kellékek. Gyere és próbáld ki!  

4. Családbarát 

Nagy családdal jönnél? Sok gyerekkel? Akkor itt a helyed! Egy bungalóban 4 szobában 8 személy kényelmesen elfér. Nincs autóforgalom, hatalmas az udvar, lehet bóklászni, természetet tanulmányozni, virágot szedni, mókust figyelni, ahogy a fákon szaladgál! Hozd a gyerekeket, hadd fedezzék fel a Tusnad Camping kincseit!

5. Nemcsak családbarát, hanem “barát-barát” is a Tusnad Camping!

Ha nagy a baráti társaságod, akkor bérelj ki egy bungalót, ahol 8 fő kényelmesen elfér! Ennél többen vagytok? Akkor megnyugatlak összesen 6 bungalók van, így jöhettek akár 48-an is 🙂 Sőt, ha a pótágyakat is elővesszük, akkor akár 60-an is 🙂

 

6. Kulináris élmények

Szereted magadnak elkészíteni a reggelit? Szereted grillen pont úgy sütni a kedvenced, ahogy a Te szájízednek megfelel? Az igazi bogrács fűszerezésében Te verhetetlen vagy? De ettől függetlenül szeretsz beülni egy jó étterembe és kényelmesen hátradőlve az étlapról választani? Ha a Tusnad Campinget választod, akkor mindezt kipróbálhatod, hiszen mi adjuk a grillhez, bográcshoz szükséges kellékeket, és ajánlunk Tusnádfürdő legjobb éttermeit!

7. Túra

Szereted a természetet? És még jobban túrázni benne? Akkor a Tusnad Camping tökéletes kiindulópont, ha a Solyomkőre, az Apor bástyához, vagy épp a Szent Anna tóhoz indulnál a túrabotoddal. Itt csak néhány túralehetőséget emeltem ki, ha más is érdekel, akkor kérdezz nyugodtan, van még a tarsolyunkban más útvonal is. Körbe járod? 

8. Kalandtúrák

Neked a kikapcsolódás az amikor kimozdulsz a komfortzónádból, és az adrenalint felpörgeted? Akkor neked ajánljuk az Offroad túrákat,  Quad kalandtúrákat, vadvizi evezést az Olton, Tandem siklóernyőzést, kajakozást, paintball-t.

Bővebb információ itt és itt és itt és még itt is. 

9. Környék kulturális látnivalói

Ha utazásod célja, hogy minél jobban megismerd az adott terület múltját, kultúráját, épített örökségét, akkor neked is tudunk sok érdekességet ajánlani! Itt egy kis ízelítő: Tusnádon a Borvízmúzeum, Csíkszeredában a Mikó Vár, Nyergestető, Sepsiszentgyörgyön a Székely Nemzeti Múzeum. Máris indulsz? Szólj, ha több információra van szükséged!

10. Csapatépítés

Te egy csapatvezető/cégvezető vagy, és azon gondolkozol, hogy jól jönne egy hétvége a csapatodnak?Akkor gyertek a Tusnad Campingbe, mert itt lehetőséged van a kikapcsolódásra, a felfrissülésre és a partnereink segítségével csapatépítésre is. Kérj bővebb információt!

10+1 Medveles

Tusnádfürdőn és a Szent Anna tó mellett is van épített medveles, ahol teljesen biztonságosan meg lehet nézni a medvéket természetes környezetükben. Nagy élmény. Kipróbálod?

 

Vissza